Mit rajzoljak neked?

Rendelés vagy egyedi megbízás

Amennyiben a portólióból választottál a kapcsolat menüpontnál tudsz rendelni!

Amennyiben egyedi rajzot szeretnél rendelni, kérlek olvass tovább...

Mindenki olyan ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, amellyel valódi örömöt szerez, és mi volna erre alkalmasabb, mint a boldog emlékek visszaidézése?

A művészi minőségben, egyedileg elkészített rajzok, a megrendelőtől kapott kép alapján készülnek felületkezelt vászonra nyomtatva.

 

Művészi rajzok helyiségekre szabva...

Művészi rajzok helyiségekre szabva...

Az egyedi művészeti dekoráció a legjobb választás lakásba, és akkor is, ha személyre szabottat szeretnénk adni.

 Annak, aki valami különlegessel szeretné díszíteni a falait, nincs is olyan könnyű dolga, mert modern világunknak köszönhetően számtalan lehetőség van: kitehet egyszerű fényképet, családi emlékképet, festményt, kézimunkát, de mindenképp érdemes megfontolni a művészi értékkel bíró vászonképeket is.

Számtalan verzióban készíthető egyedi rajz a fotóból, így otthonunk minden helyiségébe találhatunk ötletes megoldást. Ahogyan bútorokat a helyiségek funkciója szerint választunk, úgy lakberendezési kellékeket, dekorációs eszközöket is ennek megfelelően keresünk.

A nappali személyessé tehető a kedvenc fotókból készített rajz segítségével, az irodába remekül illik egy motiváló alkotás, míg a gyerekszobát vidámmá lehet varázsolni a falon újjászülető mesehősökkel.

Természetesen ez csupán néhány ötlet a végtelennek tetsző lehetőségek közül, hiszen az egyedileg készült falikép egyik legnagyobb előnye, hogy csak a fantázia szabhat határt a dekorálásának.

A megrendelőnek csak annyi a dolga, hogy kitalálja, mi pedig megvalósítjuk az elképzeléseit!
Csak a legjobb minőségű vásznakat használjuk, így mindenki biztos lehet benne, hogy tökéletes, művészi képet kap kézhez.

Vakrámára feszített vászonképek bármely otthonban, irodában vagy közösségi térben tökéletes dekorációként szolgálnak, legyen szó kisebb vagy nagyobb méretű képekről. 
Garantáljuk hogy a művész kézzel készült rajzának a hű reprodukciója díszíti a helyiséget.

Ha valaki nem személyes emléket szeretne megjeleníteni, de tudni akarja hogy kézzel készült művészi rajz díszíti a falat akkor a különböző tematikákat felölelő képgaléria is rendelkezésére áll.

A képeknél szereplő bruttó árak minőségi vászonnyomatként értendők. 

Egyedi megbízás:

Egyedi megbízás:

Az egyedi rajzok készítése tartalomtól függően (kompozíció, személyek száma, megjelenítendő elemek,..stb.) 5-15 napot vesz igénybe.

Érdemes számításba venni az esetleges postázási időt is.

A megadott intervallumok szabad kapacitás esetén értendőek! Előfordul, hogy hetekre előre tele vagyok megrendelésekkel!

Fotók beküldése:

Fotók beküldése:

 

A látványos és részletgazdag kidolgozás feltétele a nagyfelbontású fotó, amiről rajzolhatok.

Szükségem van egy vagy több jó minőségű fotóra elektronikus úton.

Kérem a kiküldött árajánlat elfogadása esetén, csatolt fileként válasz e-mailben elküldeni:

rendeles@siposart.com

Fontos tudni, hogy a közösségi médián keresztül küldött fotókat a rendszer letömöríti, így veszítenek a felbontás minőségéből az esetek többségében nem alkalmasak a művészi minőség megvalósítására.

Látnom kell a fotót/fotókat - gyakran megoldható, hogy javítsak a minőségén!